17:32:25 26.04.2024
Stiri

Bradul din Ucraina ar putea face VICTIME la Chișinău: Anchetă de serviciu la Primăria capitalei

Social 04.12.2017 18:44 Vizualizări3364 Autor: Ziarul National
Bradul din Ucraina ar putea face VICTIME la Chișinău: Anchetă de serviciu la Primăria capitalei Natalia Munteanu


Primarul interimar, Silvia Radu, a creat astăzi un grup de lucru care va efectua o anchetă de serviciu pentru a stabili dacă cei responsabili de aducerea bradului din Ucraina la Chișinău pot fi sancționați disciplinar.

Radu consideră că situaţia privind achiziţionarea bradului de Crăciun din Regiunea Ivano-Frankivsk, Ucraina, și transportarea acestuia până la Chişinău, unde a ajuns mai mult fără crengi, a adus „prejudicii de imagine instituţiei Primăriei municipiului Chişinău”.

„Potrivit dispoziţiei primarului general interimar, grupul de lucru va examina situaţia creată pe marginea cazului privind achiziţionarea şi transportarea bradului de Crăciun, pentru constatarea existenţei sau inexistenţei răspunderii disciplinare în acţiunile responsabililor din cadrul serviciilor municipale implicate şi pentru identificarea soluţiilor de a recupera banii cheltuiţi, în termen de 7 zile, urmând să prezinte un raport de anchetă”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.

Astăzi, la ședința Primăriei, Silvia Radu nu a vrut să spună care este suma cheltuită pentru bradul din Ucraina, dar liberalul Valeriu Munteanu a declarat că ar fi fost vorba de „100 de mii de lei”, bani publici.

Amintim că bradul din Ucraina a ajuns la Chișinău în noaptea de vineri spre sâmbătă și chiar a fost instalat în centrul capitalei pentru câteva ore, ajungând ținta glumelor pe Facebook. Ulterior, bradul a fost dat jos și în locul acestuia a fost pus altul, tăiat din Chișinău, care va fi inaugurat în această seară.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md