00:49:24 27.04.2024
Stiri

Valeriu Munteanu îi răspunde Silviei Radu și ironizează numărul mic de voturi cu care aceasta „s-a făcut de râs” la prezidențiale

Social 01.12.2017 10:40 Vizualizări1760 Autor: Ziarul National
Valeriu Munteanu îi răspunde Silviei Radu și ironizează numărul mic de voturi cu care aceasta „s-a făcut de râs” la prezidențiale


Duleul mesajelor între primarul interimar al Chișinăului, Silvia Radu, și liberalul Valeriu Munteanu continuă. După ce Silvia Radu a scris ieri pe Facebook faptul că numele care i s-ar potrivi liberalului ar fi „corupția la Primărie”, Munteanu o avertizează că ar putea „suporta consecințele juridice ale aberațiilor pe care le debitează”.

„După nici 20 zile de la instalarea în postul de primar general interimar-uzurpator de către partidul care a obținut la alegerile locale astronomica cifră de 2,17% din voturi, doamna Silvia Radu a început să lucreze. Pe Facebook. După mai bine de trei ani de zile de pauză a început să scrie. Și nu despre treburile urbei, ci despre... subsemnatul. În primul rând, doamna trebuie să știe că FB e spațiu public, deci poate suporta consecințele juridice ale aberațiilor pe care le debitează. În al doilea rând, e amuzant să constați că doamna Radu nu a învățat de la șeful ei direct, cel care a pus-o să candideze în campania prezidențială împotriva Maiei Sandu, un lucru esențial: politica e sport de contact, care îți cere calm, răbdare, nu isterie în piața publică. În campania pentru prezidențiale, doamnei Radu i-au trebuit 30 de zile să se facă de râs (0,37% din voturi). La primărie i-a fost suficient jumătate din acest termen... Tel maître, tel valet”, ironizează Munteanu.



„Numele dvs. ar putea fi „Corupție la Primărie”. Știu că sunteti deranjat pentru că am început curățenia. Știu că sunteti deranjat că nu mai aveti prin cine să faceți aranjamentele. Dacă vreți să faceți cu adevărat un gest civic, atunci duceti-vă și faceți un autodenunț la procuratură. Spuneți-le procurorilor cine sunteți cu adevărat și ce ați făcut de-a lungul timpului”, a scris Silvia Radu cu referire la Munteanu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md