08:20:54 26.04.2024
Stiri

Cum se poartă Pavel Stratan cu copiii când nu e în faţa camerelor de filmat! Băieţelul l-a dat de gol: „Cu plânsul...”

Monden 30.11.2017 09:02 Vizualizări7229 Autor: Ziarul National
Cum se poartă Pavel Stratan cu copiii când nu e în faţa camerelor de filmat! Băieţelul l-a dat de gol: „Cu plânsul...” Sursa: cancan.ro


Pavel Stratan a venit la TV cu cei doi copii, iar băieţelul l-a dat de gol pe artist. Cezar a dezvăluit cum se poartă tatăl lui cu ei atunci când nu sunt în faţa camerelor de filmat.

Pavel Stratan a venit la TV cu Cleopatra şi Cezar, care se află în plină campanie de promovare a piesei „Mami”.

Adolescenta a dezvăluit că în primăvara anului viitor va scoate şi ea propriul album de melodii şi a avut numai cuvinte de laudă la adresa tatălui ei.

„Da, în primăvară o să scot şi eu un album. Nu, e tatăl nostru. Nu e dur. Da, şi eu joc fotbal. Jocuri de cuvinte - cel mai des. În clip, eu sunt îngerul lui Cezar”, a declarat Cleopatra Stratan.

Cezar şi-a dat de gol tatăl şi a spus că atunci când nu se află în faţa camerelor de filmat acesta este un părinte dedicat copiilor şi că petrece foarte mult timp jucându-se cu ei:„Este jucăuş. Îmi place să joc fotbal. Tati nu m-a învăţat, singur m-am învăţat (despre promovarea pe reţelele de socializare). M-am gândit la mama mea plecată peste hotare”.

Atent la cuvintele fiului lui, Pavel a explicat care este atmosfera de la ei de acasă: „Noi toată ziua ne distrăm prin glume, tot ce facem, facem prin joacă. Cleopatra şi cu Cezar - împreună jucăm orice joc.

Dacă e ceva fizic, de ce nu spui de baricadele de prin casă. Avem pistoale cu ventuze, construim baricade şi ne jucăm prin casă.

Cleopatra şi Cezar au amândoi pagini oficiale. Mămica lui nu e plecată, dar foarte mulţi copii suferă de chestia asta.

Cu plânsul l-am ajutat şi eu. La proiectul lui Cezar lucrez de patru ani. Prima dată când Cezar m-a văzut plângând la piesă, a plâns şi el şi atunci am ştiut că îi va fi foarte uşor şi lui. Le-am cerut regizorilor să fie atenţi la momentul în care voi începe să plâng, pentru că atunci va plânge şi el şi să surprindă la fix momentul. Ne-am pregătit o vară întreagă pentru proiectul acesta”.

Sursa: cancan.ro


Stiri relevante
27.09.2014 16:00 4647 AMINTIRILE lui Pavel Stratan

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md