21:37:48 26.04.2024
Stiri

Vicepreședintele Parlamentului, despre CHEFUL dat de Igor Dodon la reședința de la Condrița: „Ospitalitatea lui Dodon e expresia PROSTIEI”

Politică 25.11.2017 12:00 Vizualizări9746 Autor: Ziarul National
Vicepreședintele Parlamentului, despre CHEFUL dat de Igor Dodon la reședința de la Condrița: „Ospitalitatea lui Dodon e expresia PROSTIEI”


Vicepreședintele Parlamentului, Iurie Leancă, condamnă gestul președintelui Igor Dodon, care a organizat un adevărat chef, cu intonarea imnului Rusiei în beci, la reședința de stat de la Condrița.

„Eu nu știu dacă Igor Dodon s-a dezgolit frumos ca fiind un agent de influență a Rusiei în R. Moldova. Din punctul meu de vedere, el s-a dezgolit urât. Uneori, ospitalitatea proverbială a moldovenilor se transformă în prostie. Ceea ce a făcut Dodon e expresia acestei prostii de vasalitate, de umilință și de atitudinea față de banul contribuabililor. Acolo (la Condrița n.r.) s-au investit mulți bani din bugetul public. Să ignori cine e acest deputat rus…”, a menționat Leancă în cadrul unei emisiuni de la TVR.

În același context, fostul președinte al Curții Constituționale, Alexandru Tănase, unul dintre judecătorii care au validat mandatul de președinte al lui Igor Dodon, spune că e șeful statului doar o face pe statalistul.

Citește și: VIDEO, FOTO // Președintele Dodon se ține de DISTRACȚII la Condrița: Imnul Rusiei, pahare pline și șeful statului în rol de șofer prin pădure

„Acest personaj (Oleg Paholkov n.r.) este cunoscut ca participant la acțiunile de subminare a Ucrainei. Dânsul a postat poze în Donețk și Donbas cum sprijinea separatiștii de acolo. Este un mesaj clar cum vede președintele Dodon viitorul acestei țări. Cândva exista frica de transnistrizarea R. Moldova, dar cred că astăzi nici nu se mai pune în discuție acest subiect. Eu cred că Dodon vede acest teritoriu ca unul încorporat la Federația Rusă. Cred că nici nu se mai pune problema vasalității sale, în ciuda retoricii sale patriotice, de statalist care speculează numele Domnitorului Ștefan cel Mare. Este clar care e modelul cultural care îl impune Dodon nouă”, a subliniat Tănase.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md