02:00:17 27.04.2024
Stiri

Usatîi solicită Procuraturii Generale să-l citeze ca MARTOR pe „CLARVĂZĂTORUL” Lepădatu: „De ce mai avem nevoie de PG, MAI și SIS, dacă îl avem pe Lepădatu…”

Social 15.11.2017 20:20 Vizualizări2192 Autor: Ziarul National
Usatîi solicită Procuraturii Generale să-l citeze ca MARTOR pe „CLARVĂZĂTORUL” Lepădatu: „De ce mai avem nevoie de PG, MAI și SIS, dacă îl avem pe Lepădatu…” Facebook


Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, solicită organelor de drept din R. Moldova să-l citeze ca martor în dosarul privind tentativa de omor a „bancherului negru”, Gherman Gorbunțov, pe clarvăzătorul Moisei Lepădatu. Asta după ce Lepădatu a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că un om cu ochelari, născut în anul 1978, este cel care a comandat omorul lui Gorbunțov.

„Până acum ați văzut declarațiile lui Busuioc, Bacalîm, Gorbunțov, șeful kullerilor de gen feminin Pisateli, Halupa și toți cei care au mai vorbit. Acum apar declarațiile acestui „clarvăzător”. El chiar și pe mine mă vede la locul crimei. Din acest motiv, mă adresez procurorului general, îi rog pe avocații mei, să-l citeze în calitate de martor pe acest Lepădatu. El este omul care vede clar locul crimei, cum s-a pregătit crima, probabil vede și cum s-au încărcat armele, cum erau aduse grenadele, cum erau pregătite tancurile. El trebuie neapărat audiat”, a fost ironic Usatîi, într-o intervenție pe facebook.

În continuare, primarul de Bălți a adăugat că Lepădatu ar fi un martor „mult mai important” decât Gorbunțov. „Pe mine mă învinuiesc de organizarea unui omor în baza unui interviu dat de Gorbunțov… În acest caz avem un martor mult mai serios ca Gorbunțov. Pentru că Gorbunțov nu a văzut, dar a simțit că eu aș fi comandat omorul. E una că Gorbunțov a simțit asta pe fundul său, dar Lepădatu a văzut locul crimei, toți organizatorii, toți killerii. Din acest motiv solicit să fie audiat de urgență. Chiar astăzi trebuie anexate la dosar declarațiile acestui Lepădatu”, a glumit acesta.

Usatîi a mai adăugat că după alegeri va veni cu o inițiativă privind lichidarea Procuraturii Generală, Ministerului Afacerilor Interne și Serviciului de Informaţii şi Securitate. „De ce mai avem nevoie de aceste instituții dacă îl avem pe Lepădatu… Ce rost are să pierdem timpul? Cât timp ne-a luat să-l identificăm pe Proca…analize ADN, Marea Britanie, București, un șir de evenimente la Moscova. Organele de drept din mai multe țări au pierdut timp și bani cu această anchetă, analize ADN… Aici îl avem pe Lepădatu care descoperă din prima crimele”, a conchis sursa citată.

„Clarvăzătorul” Moisei Lepădatu a declarat zilele acestea la un post de televiziune că a avut o viziune și ar fi identificat comanditarul asasinării lui Gorbunțov. Acesta a spus că mărturiile killerului Vitalie Proca, care a spus că Vlad Plahotniuc ar fi comandat omorul, sunt false. Lăpădatu a precizat că Plahotniuc este un om bun și nu are nicio tangență cu tentativa de omor, în schimb ar fi implicat un „om născut în 1978, care poartă ochelari”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md