04:17:52 26.04.2024
Stiri

Silvia Radu e IGNORATĂ de consilierii municipali: „Dacă veneau și mă dădeau afară din sală, atunci vedeam că LUPTĂ pentru interesele oamenilor… Nu înțeleg ce se întâmplă”

Social 08.11.2017 11:39 Vizualizări6812 Autor: Ziarul National
Silvia Radu e IGNORATĂ de consilierii municipali: „Dacă veneau și mă dădeau afară din sală, atunci vedeam că LUPTĂ pentru interesele oamenilor… Nu înțeleg ce se întâmplă” captură prives.eu


Ședința Consiliului Municipal Chișinău (CMC), programată pentru această dimineață, a eșuat din lipsă de cvorum. Consilierii socialiști și liberali nu au venit la ședință din cauza prezenței primarului interimar al capitalei, Silvia Radu.

Silvia Radu a menționat că nu înțelege de ce consilierii municipali au o asemenea atitudine „față de locuitorii capitalei, în primul rând”. „Sunt revoltată de faptul că aleșii locali nu au venit la ședință pentru a rezolva problemele oamenilor. Dacă veneau și mă dădeau afară din sală, atunci vedeam că luptă pentru interesele oamenilor din municipiu… Dar ei nu au venit și nu înțeleg o așa atitudine”, a menționat Silvia Radu.

Potrivit sursei citate, pe agenda CMC sunt mii de decizii care urmează aprobate, dar consilierilor nu le-ar păsa. „Noi vedem că CMC se întrunește aproape în fiecare săptămână, dar nu sunt aprobate decizii. Consilierii primesc bani pentru că sunt în sală, dar deciziile continuă să rămână neaprobate. Dacă problema este în mine, atunci să conteste decizia de numire în instanța de judecată. Totuși, CMC are anumite obligații față de cei care i-au ales”, a conchis primarul interimar.

Și consilierul independent, Ion Ștefăniță, a declarat că „războiul geopolitic” între partidele de stânga și cele de dreapta trebuie oprit: „Acum trebuie să ne apucăm de lucru”.

De menționat că atât consilierii socialiști, cât și cei liberali nu o recunosc pe Silvia Radu în calitate de primar interimar. Cele două partide consideră că aceasta a ajuns ilegal în funcție și au anunțat că vor contesta în judecată deciziile de numire a viceprimarilor Ruslan Codreanu și Silvia Radu prin semnătura unui alt viceprimar - Nistor Grozavu.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md