08:01:35 26.04.2024
Stiri

VIDEO // Plahotniuc, despre interviul lui Proca: „Am auzit ce spune un CRIMINAL, iar apoi cum Maia Sandu PSIHANALIZEAZĂ spusele. Dodon a completat-o pe Sandu cu o abordare FILISOFICĂ”

Politică 07.11.2017 12:32 Vizualizări5948 Autor: Ziarul National
VIDEO // Plahotniuc, despre interviul lui Proca: „Am auzit ce spune un CRIMINAL, iar apoi cum Maia Sandu PSIHANALIZEAZĂ spusele. Dodon a completat-o pe Sandu cu o abordare FILISOFICĂ”


Liderul Partidului Democrat (PD), Vlad Plahotniuc, a venit cu o declarație după ce săptămâna trecută, într-un interviu pentru „Jurnal TV”, interlopul Vitalie Proca l-a acuzat că ar fi comandat omorul „bancherului negru”, Gherman Gorbunțov. Democratul consideră că Proca a făcut declarații „aberante”, iar Maia Sandu și Igor Dodon i-a ținut isonul criminalului.

„Datorită faptului că am avut o săptămână plină cu declarații aberante, am să vă relatez următoarele lucruri. Publicul a auzit ce spune un criminal, apoi cum Maia Sandu psihanalizează spusele criminalului. Dodon a completat-o pe Sandu cu o abordare filosofică. O parte a presei a susținut spusele acestui ucigaș, de parcă ar fi participat la tot ce a relatat interlopul. Acești curajoși, care se ascund peste hotare, au ajuns total lipsiți de imaginație și deja fabrică adevărate scenarii”, a declarat astăzi Vlad Plahotniuc, într-un briefing de presă.

Potrivit sursei citate, organele de drept trebuie să se ocupe de investigarea acestui caz, iar Partidul Democrat - „să fie lăsat în pace”.

„Din istoria PD cunosc că oponenții au lovit în partid atunci când acesta a fost puternic și l-au ignorat când formațiunea nici nu a intrat în Parlament. Noi o să avem grijă ca oponenții noștri să aibă ocupație. La rândul lor, organele de drept trebuie să se lămurească cu cei care au pus în aplicare scenariul și cei care l-au regizat”, a conchis liderul PD.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md