13:55:26 26.04.2024
Stiri

Gamrețchi construiește o casă de MILIOANE în Chișinău: Filmat după ce a ieșit din arest în timp ce-și plătește muncitorii. „Au spart casa”

Anticorupție 30.10.2017 13:41 Vizualizări3642 Autor: Ziarul National


Fostul șef al Direcției municipale de Transport, Igor Gamrețchi, cel care a dat vina pe primarul Dorin Chirtoacă în dosarul parcărilor cu plată, își construiește o casă de milioane într-o zonă rezidențială din Chișinău.

Reprezentanții Partidului Socialiștilor au prezentat astăzi, într-o conferință de presă, mai multe poze și imagini video din casa fostului funcționar municipal, condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul parcărilor cu plată.

Potrivit socialiștilor, casa ar avea peste 1 500 de metri pătrați și este construită pe un teren de 10 ari de pe str. Gherman Pântea, în spatele Universității Tehnice din sectorul Râșcani al capitalei.



Pozele din interiorul casei impresionează - materiale scumpe, poduri înalte de opt metri, saună, bazin etc. Imobilul este scris pe numele mamei lui Gamrețchi, Eugenia Stoicev.





De asemenea, socialiștii au prezentat imagini video cum Igor Gamrețchi îi dă bani unui muncitor, iar acest lucru a fost făcut după condamnarea acestuia în dosarul parcărilor cu plată. Aceștia au mai prezentat documente potrivit cărora o firmă care a participat la construcția străzii Alecu Ruso ar fi cumpărat cinci depozite de pe str. Uzinelor 2 de la mama funcționarului, care nu este femeie de afaceri, pentru care a plătit un milion de euro. Socialiștii cred că aceasta ar fi, de fapt, mita plătită de agentul economic funcționarului de la Primărie.

Igor Gamrețchi confirmă că este implicat în construcția acelei case care ar dura „de cinci-șase ani” și amenință că va scrie plângere la procuratură pentru că i-a fost spartă proprietatea.

„Casa este pentru două familii, o să locuim împreună cu părinții. Casa aparține părinților mei. Eu contribui la construcție. O fac practic tot singur. Are mai mult de 400 de metri pătrați, dar este pentru două familii. Este o reclamă ieftină înainte de referendum, ținta principală este Dorin Chirtoacă. (...) Cum au intrat socialiștii în casă, de invitat nu i-a invitat nimeni. Eu cred că ei au spart casa sau au intrat, urmează să clarificăm. O să stabilesc dacă o sa scriu plângere la Procuratură. Da, am achitat paznicului 2 000 de lei”, a declarat Gamrețchi pentru Pro TV Chișinău.

Menționăm că Gamrețchi locuiește cu familia într-o altă casă de milioane din sectorul Buiucani al capitalei. Fostul funcționar a declarat că imobilul aparține socrilor săi.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md