06:16:00 26.04.2024
Stiri

Premierul Ucrainei, vicepreședintele Bulgariei și președintele CEDO vin să participe la Ziua Vinului din R. Moldova: Poliția anunță RESTRICȚII de circulație

Social 04.10.2017 13:14 Vizualizări1402 Autor: Ziarul National
Premierul Ucrainei, vicepreședintele Bulgariei și președintele CEDO vin să participe la Ziua Vinului din R. Moldova: Poliția anunță RESTRICȚII de circulație


Centrul capitalei va fi din nou blocat pentru două zile în acest week-end, pentru că în Piața Marii Adunări Naționale va fi organizată, pe 7 și 8 octombrie, Ziua Națională a Vinului.

Mai mult, traficul rutier va fi suspendat și pe alte străzi din Chișinău începând cu ziua de astăzi, anunță Inspectoratul Național de Patrulare (INP), pe unde vor fi conduse delegațiile oficiale care vor participa la sărbătoare.

„În perioada 4-8 octombrie 2017, în contextul evenimentelor organizate de „Ziua Vinului”, în Republica Moldova se vor afla reprezentanți oficiali ai altor state și anume, prim-ministrul Ucrainei, Vladimir Groisman, vicepreşedintele Bulgariei, Liliana Iotova, și preşedintele Curţii Europene a Drepturilor Omului, Guido Raimondi. Astfel, în aceste zile accesul traficului rutier pe unele străzi ale capitalei va fi suspendat temporar. Inspectorii de patrulare vor asigura securitatea personală a delegațiilor și vor dirija circulația rutiera pe direcțiile de deplasare și în locurile de parcare a automobilelor”, anunță INP.

INP solicită șoferilor să se conformeze indicațiilor inspectorilor de patrulare, care vor dirija traficul rutier, să evite altercațiile între colegii de trafic și să aibă un comportament adecvat în stradă.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md