10:07:14 26.04.2024
Stiri

VERDICT // Procurorii NU sunt de acord cu pedeapsa primită de individul care a omorât în vara acestui an o femeie și a aruncat-o în râul Nistru

Social 02.10.2017 10:40 Vizualizări2049 Autor: Ziarul National
VERDICT // Procurorii NU sunt de acord cu pedeapsa primită de individul care a omorât în vara acestui an o femeie și a aruncat-o în râul Nistru


Individul de 42 de ani care, pe 13 iunie curent, a cunoscut o femeie de 41 de ani într-un local din capitală, după care au decis să meargă la o vilă din orășelul Vadul lui Vodă, iar pe drum a omorât-o și a aruncat-o în râul Nistru, a fost condamnat de prima instanță la 20 de ani de detenție.

Acesta va trebuie să achite familiei victimei un prejudiciu de peste 100 de mii de lei.

Procurorii anunță că nu sunt mulțumiți de verdictul instanței și au contestat-o, cerând condamnarea acestuia la 30 de ani de detenţie, dar şi încasarea de la acesta, în folosul statului, a tuturor cheltuielilor judiciare.

Amintim că bărbatul a fost reținut la trei zile de la comiterea crimei, în timp ce intenţiona să plece în Federaţia Rusă. Atunci au fost descoperite în buzunarele lui articolele din aur ale victimei.

La audieri, acesta și-a recunoscut vina și a povestit că, în ziua crimei, cei doi au făcut cunoştinţă într-o cafenea din capitală, unde au servit împreună băuturi alcoolice. Ulterior, aceştia au comandat un taxi cu care s-au deplasat în direcţia or. Vadul lui Vodă, coborând în apropierea unor vile.

Între ei s-a iscat un conflict, femeia fiind deposedată de lanţul de la gât, de telefonul mobil, cerceii şi inelul din aur, a fost agresată fizic şi sugrumată, iar pentru a ascunde urmele infracţiunii, corpul neînsufleţit al victimei a fost aruncat în râu.

Inculpatul este originar din raionul Criuleni şi anterior a mai fost judecat în Federaţia Rusă, inclusiv de două ori pentru omor.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md