16:06:47 08.05.2024
Stiri

Noul șef al Delegației UE în R. Moldova, întrevedere cu Maia Sandu și Andrei Năstase: „Am primit asigurări că ne va oferi tot sprijinul”

Politică 29.09.2017 10:30 Vizualizări1154 Autor: Ziarul National
Noul șef al Delegației UE în R. Moldova, întrevedere cu Maia Sandu și Andrei Năstase: „Am primit asigurări că ne va oferi tot sprijinul”


Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, și președintele Partidului Plarforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, au avut, ieri, o întrevedere cu noul șef al Delegației UE la Chișinău, Peter Michalko.

Deși întâlnirea ceor doi lideri de partide cu diplomatul european pare să fi avut loc împreună, Maia Sandu și Andrei Năstase au postat pe Facebook poze separate cu Michalko, dar în același decor.

„Am avut o discuție cu Ambasadorul Uniunii Europene la Chișinău, Peter Michalko, la care am solicitat să sprijine cerința noastră de eliberare din arest la domiciliu a lui Alexei Alexeev, l-am informat despre abuzurile și intimidările la care sunt supuși membrii PAS, mai ales cei din raioane. Am primit asigurări că ne va oferi tot sprijinul în demersurile noastre. Domnul Michalko a reconfirmat susținerea pentru dezideratul nostru de integrare europeană”, a declarat Maia Sandu.



Andrei Năstase cataloghează drept „bună” întrevederea cu noul șef al Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova.

„Prioritare au fost subiectele legate de intimidările și persecuțiile politice, arestarea ilegală a protestatarului Alexei Alexeev, tentativele regimului de a distruge puțina presă liberă în contextul social-politic actual, dominat de o agendă geopolitică falsă a guvernării hibrid antipopulare. Sunt încrezător că, pe parcursul mandatului dlui Ambasador Peter Michalko și cu concursul plenar al acestuia, țara noastră, la care Domnia sa ține enorm, se va schimba în bine. E de datoria noastră să facem din Moldova țara în care să vrei să trăiești!”, a scris pe Facebook Andrei Năstase.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
07.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine trage dintre no...

03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md