11:53:42 26.04.2024
Stiri

Dorin Chirtoacă o PROVOACĂ pe Zinaida Greceanîi. I-a trimis o scrisoare

Partide/Comunicate 17.06.2015 11:18 Vizualizări2425 Autor: Mariana Rață
Dorin Chirtoacă o PROVOACĂ pe Zinaida Greceanîi. I-a trimis o scrisoare


Candidatul Partidului Liberal la funcția de primar al mun. Chișinău i-a transmis astăzi o scrisoare publică contracandidatei sale, Zinaida Greceanîi, prin care o invită vineri, ora 10.00, la Regia Transport Electric, pentru a-și prezenta proiectul de soluționare a problemei transportului public.

„Îi dăm asigurări că nu ne vom contrazice, nu vor fi atacuri. Ne vom prezenta doar proiectele”, a precizat Chirtoacă, subliniind că o așteaptă personal pe Greceanîi și nu acceptă să fie trimiși „cetățeni cu sacoșe negre”.

„Primăria urmează a fi condusă direct și personal de către viitorul primar, nu prin intermediari”, a mai precizat Chirtoacă.

Candidatul PL recunoaște că își dorește să știe dacă, în cazul în care ar câștiga primăria, Zinaida Greceanîi ar accepta să continue acordul semnat de autoritățile locale cu o uzină din Minsk pentru asamblarea troleibuzelor.

„Circulă zvonuri că socialiștii au pe altcineva cu care să colaboreze. Dacă este așa, să ne spună cine este furnizorul și cum l-au identificat pentru că, în mod logic, trebuie organizată o licitație publică”, a mai spus Chirtoacă.

Precizăm că nu este pentru prima dată când candidatul PL la șefia capitalei o ia peste picior pe contracandidata sa pentru faptul că evită dezbaterile publice cu ceilalți candidați.

Luni, după anunțarea rezultatelor alegerilor, Dorin Chirtoacă a felicitat-o pe Zinaida Greceanîi pentru scorul obținut, precizând că este cu adevărat un succes să iei atâtea voturi fără a fi ieșit măcar la o dezbatere publică.

În replică, Greceanîi a explicat că ea a preferat să se întâlnească direct cu alegătorii, iar la dezbateri nu participă pentru că nu este un show-man, ca actualul primar, ci un om al faptelor.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md