07:09:10 26.04.2024
Stiri

Anatol Șalaru: „Subiectul PL este un capitol încheiat pentru mine. ​Nu mă interesează venirea niciunui parlamentar la PUN”

Politică 06.09.2017 15:19 Vizualizări3350 Autor: Ziarul National
Anatol Șalaru: „Subiectul PL este un capitol încheiat pentru mine. ​Nu mă interesează venirea niciunui parlamentar la PUN” Moldova.org


Fostul prim-vicepreședinte al Partidului Liberal până în toamna trecută, actual președinte al Partidului Unității Naționale (PUN), Anatol Șalaru, respinge acuzațiile potrivit cărora ar încerca să rupă deputați de la fracțiunea Partidului Liberal (PL) din Parlament.

Menționăm că, ieri, într-o conferință de presă, liderul liberal Mihai Ghimpu a declarat că din fracțiunea parlamentară ar putea pleca unii deputați la începutul acestei sesiuni parlamentare.

„A început deja lupta cu liberalii, cu deputații. Așa cum s-a întâmplat anterior și cu alte fracțiuni. O să vedem. Eu sper că o să reziste colegii mei deputați. Li se promite mare și sarea, hotelul Cetatea Albă și ce mai avem acolo…Cernăuți”, a declarat Ghimpu.

Astăzi, câțiva membri ai PL l-au acuzat, în discuțiile cu reporterul Ziarului NAȚIONAL, pe Anatol Șalaru că ar curta deputații liberali și chiar le-ar propune bani, așa cum s-ar fi întâmplat în cazul deputatului Oleg Ogor.

CITIȚI și Cine sunt deputații care ar putea să-l PĂRĂSEASCĂ pe Ghimpu: „Pe unul îl curta Șalaru, i-a propus și bani”

„Afirmațiile conform cărora am încercat să cumpăr deputați este o simpla inepție care nu merită comentată, pentru că este caraghioasă și absurdă. Discuțiile pe care le-am avut cu foștii colegi au avut loc anul trecut, în contextul intenției de reformare a PL. Acest lucru nu l-am putut realiza. Pentru mine, subiectul PL este un capitol încheiat. Nu mă interesează venirea niciunui parlamentar la PUN nici din PL și nici dintr-un alt partid. PUN este un proiect creat cu parteneri noștrii din România, cu un management comun și nu intenționăm să „răpim” nimănui parlamentari. Avem alte priorități și nu ne interesează actualii parlamentari”, a declarat Anatol Șalaru pentru Ziarul NAȚIONAL.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md