17:51:15 26.04.2024
Stiri

Imaginile care i-au făcut pe fanii Barçei să se întrebe cât costă cu adevărat Dembele! Noul star de pe Camp Nou „l-a copiat” pe Paulinho şi a „ratat” prezentarea oficială

Sport 29.08.2017 08:30 Vizualizări1829 Autor: Ziarul National
Imaginile care i-au făcut pe fanii Barçei să se întrebe cât costă cu adevărat Dembele! Noul star de pe Camp Nou „l-a copiat” pe Paulinho şi a „ratat” prezentarea oficială


Fotbalistul francez Ousmane Dembele (20 de ani), achiziţionat de FC Barcelona de la Borussia Dortmund, a fost prezentat oficial, luni, se arată pe site-ul oficial al grupării catalane. Mijlocaşul s-a declarat încântat de mutarea în capitala Cataloniei şi, la fel ca Paulinho, a oferit un moment comic când a fost pus să le arate fanilor ce poate cu mingea.

În jur de 20.000 de suporteri au fost pe stadion la prezentarea oficială a lui Ousmane Dembele la Barcelona. Catalanii au plătit celor de la Borussia Dortmund 105 milioane de euro în schimbul serviciilor mijlocaşului francez, plus alte 45 care vor fi achitate în funcţie de anumite clauze de contractul semnat de cele două părţi. Dembele a semnat un contract pe cinci sezoane cu FC Barcelona, unde va avea o clauză de 400 de milioane de euro, şi a preluat tricoul cu numărul 11, lăsat liber de Neymar după plecare la PSG.


Aşa cum cere tradiţia, Dembele a fost pus să le arate fanilor ce ştie să facă cu mingea, dar lucrurile nu au mers chiar bine :)

Tânărul francez spune că nu este, încă, la nivelul brazilianului. "Neymar este unul dintre cei mai buni din lume, un fotbalist excelent. Sunt abia la al doilea sezon ca profesionist, sper să mă dezvolt şi să-mi îmbunătăţesc calităţile pe care le am. Sunt încântat să fiu aici, e un vis devenit realitate. Vreau să câştig cât mai multe meciuiri. Sunt la cea mai bună echipă din lume şi trebuie să mă acomodez repede. Nu sunt speriat de suma de transfer, singurul lucru care contează pentru mine este să joc un fotbal cât mai bun aici", a spus Dembele în conferinţa de presă de prezentare la FC Barcelona.

Ousmane Dembele este al patrulea transfer realizat de către FC Barcelona în această vară, după Nelson Semedo (Benfica), Gerard Deulofeu (Everton) şi Paulinho (Guanghou Evergrande). Mijlocaşul francez s-a transferat la Borussia Dortmund de la Rennes în vara anului trecut, pentru 15 milioane de euro. În sezonul trecut, Dembele a marcat de 10 ori şi a oferit 21 de pase decisive în cele 49 de meciuri jucate la Borussia Dortmund, în toate competiţiile.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md