03:23:45 08.05.2024
Stiri

FOTO // 150 de olimpici din R. Moldova au plecat GRATUIT la taberele din România. Ambasadorul Ioniță: „Distracție frumoasă!”

Social 01.08.2017 10:30 Vizualizări1917 Autor: Ziarul National
FOTO // 150 de olimpici din R. Moldova au plecat GRATUIT la taberele din România. Ambasadorul Ioniță: „Distracție frumoasă!”


Elevii olimpici din R. Moldova au plecat, ieri-seară înTabăra de odihnă din Sulina, România.

Cei 150 de olimpici se vor odihni timp de o săptămână peste Prut, sejurul lor fiind asigurat în totalitate de Guvernul României.



Ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță, a ținut să-i petreacă pe elevi și să le ureze drum bun.

„Le-am urat drum bun elevilor olimpici din Republica Moldova, care pleacă în tabere de odihnă oferite cu generozitate de Guvernul României. Le-am dorit distracție frumoasă și i-am încurajat să ne împărtășească la întoarcere din experiențele lor valoroase”, a declarat Excelența Sa, Ambasadorul Daniel Ioniță.

„Mulțumim Guvernului României pentru oportunitățile pe care le creează copiilor noștri”, a mulțumit șefa Centrului Metodic din cadrul Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a mun. Chișinău.

Menționăm că Ministerul pentru Românii de Pretutindeni de la București oferă, în această vară, 450 de locuri la Centrul de Agrement Sulina, județul Tulcea, şi 200 de locuri în Tabăra „Oglinzi”, județul Neamț, pentru elevii din Republica Moldova, în cadrul Programului „ARC”, aflat la a noua ediție. Dintre acestea, 150 de locuri sunt destinate pentru olimpicii din stânga Prutului.



Anterior, Ambasadorul Daniel Ioniță a declarat că, în aceste tabere, copiii vor avea parte de activități educaționale, culturale, sportive, de dezvoltare personală, concursuri de cultură generală, proiecții de filme, prelegeri ce se vor axa pe dezvoltarea abilităților de comunicare în limba română etc.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
07.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine trage dintre no...

03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

29.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Avatarul Partidului Șor

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md