21:35:26 26.04.2024
Stiri

DECLARAȚIE // „Suntem conduși în stil banditesc”, intrăm într-o „epocă sumbră”, iar accederea în Parlament se va face „prin mită electorală”

Politică 31.07.2017 13:19 Vizualizări2291 Autor: Ziarul National
DECLARAȚIE // „Suntem conduși în stil banditesc”, intrăm într-o „epocă sumbră”, iar accederea în Parlament se va face „prin mită electorală”


R. Moldova a fost transformată „într-o afacere politică” ai cărei beneficiari sunt puțini, iar interesele cetățenilor sunt plasate pe ultimul loc, de aceea tot mai mulți aleg să părăsească țara.

Declarația aparține fracțiunii Partidului Liberal Democrat din Parlament, care a făcut astăzi bilanțul sesiunii parlamentare din acest an într-o conferință de presă.

Șeful fracțiunii parlamentare a PLDM, Tudor Deliu, a declarat că R. Moldova intră într-o „epocă sumbră”, iar la finele sesiunii parlamentare am asistat la „funerariile democrației moldovenești”, întrucât accederea în Parlamentul „se va face prin mită electorală”, într-o societate aflată în stare de incertitudine și frică.

„Suntem conduși și manipulați de politicieni care nu au susținerea cetățenilor și nici nu o s-o aibă”, a remarcat Deliu, adăugând că, în timp ce unii politicieni merg pe la „porți înalte” și cer ajutor „de moment”, președintele se închină la „curți imperialiste”.

„Suntem conduși în stil bandidesc, iar cetățenii continuă să părăsească republica”, a continuat Deliu, făcând apel la cetățeni să-și unească forțele și să nu se lase manipulați.

Potrivit deputatului Iurie Țap, în sesiunea parlamentară care tocmai s-a încheiat, majoritatea parlamentară și socialiștii s-au ocupat numai de „propriile interese”: „De fapt, ei s-au pregătit de campania electorală”.

Liberal-democrații au reclamat faptul că proiectele și propunerile promovate de PLDM nu sunt acceptate de majoritatea parlamentară.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md