15:19:56 26.04.2024
Stiri

Începutul SFÂRȘITULUI pentru Dodon? Acesta ar putea fi INDEZIRABIL la Moscova, dacă SCENARIUL se adeverește

Politică 30.07.2017 11:30 Vizualizări5058 Autor: Ziarul National
Începutul SFÂRȘITULUI pentru Dodon? Acesta ar putea fi INDEZIRABIL la Moscova, dacă SCENARIUL se adeverește


Președintele Igor Dodon ar fi știut că vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, nu va putea ajunge la Tiraspol pe 28 iulie, iar din acest motiv nu ar fi întreprins nimic pentru a facilita venirea acestuia. „Dodon l-a rugat pe Plahotniuc ca avionul în care era Rogozin să nu aibă posibilitatea să tranziteze România”, a declarat liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi.

„Rogozin venea în Moldova la invitația președintelui. La aeroport acesta urma să fie întâmpinat de unioniștii de buzunar ai lui Plahotniuc. În pofida acestui lucru, Dodon, care se consideră ales de către popor, nu a făcut nimic pentru ca oaspetele său să calce pe pământ moldovenesc. A văzut cineva la aeroport un miting de alternativă al socialiștilor? Ei nici măcar nu au încercat să facă un coridor uman prin care să treacă Rogozin. Dodon, la fel ca și jumătate de țară, urmărea pe internet cum avionul se rotea deasupra orașului Debrecen din Ungaria. Dodon l-a rugat pe Plahotniuc să intervină pe lângă partenerii săi din PSD ca avionul în care era Rogozin să nu aibă posibilitatea să tranziteze România”, crede Usatîi.

Acesta mai spune că dacă, totuși, Rogozin ateriza la Chișinău și cei care pichetau aeroportul nu-i permiteau să iasă în oraș, atunci avea să fie o mare rușine pentru Dodon. „Și acum e vorba de ceva rușinos, dar e ceva geopolitic. Acum președintele va spune că avionul nu a putut ajunge la Chișinău din cauza unioniștilor de la București. Totul e pe față acum: Dodon știa că avionul nu va ajunge la Chișinău”, a conchis Usatîi.

Deocamdată, șeful statului nu a comentat aceste afirmații făcute de fostul său partener politic. Menționăm că Dodon merge la Teheran, acolo unde la începutul lunii august va avea o întrevedere cu Dmitri Rogozin.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md