20:49:55 26.04.2024
Stiri

Au găsit-o moartă, într-un morman de fiare! Poliţiştii i-au văzut contul de Facebook și au încremenit!

Știri 27.06.2017 07:30 Vizualizări9666 Autor: Ziarul National
Au găsit-o moartă, într-un morman de fiare! Poliţiştii i-au văzut contul de Facebook și au încremenit! Sursa: realitatea.net


Poliţiştii au găsit cadavrul unei femei de 32 de ani, strivit într-un morman de fiare. I-au luat telefonul, dar ce au văzut când i-au deschis pagina de Facebook i-a îngrozit!

La cei 32 de ani ai săi, Courtney Ann Sanford era considerată de mulţi o şoferiţă experimentată. Nimic nu lăsa de bănuit, însă, în acea zi blestemată, că, în momentul în care se urca la volanul maşinii sale, o va face pentru ultima dată!

După câteva zeci de minute de drum, la radio a început să răsune piesa sa favorită – „Happy”, de Pharell William. Era, se pare, într-o stare de spirit extrem de bună... În plus, melodia era preferata ei! Aşa că, fără să stea pe gânduri, a pus mâna pe telefon, şi-a făcut un selfie şi l-a postat pe Facebook. „Melodia asta mă face fericită”, a scris tânăra, sub fotografie.

A fost ultimul lucru pe care a apucat să-l mai facă, însă! În secunda următoare, a murit! Şi asta pentru că a făcut un lucru pe care mai toţi şoferii îl fac: când a tastat pe telefon, nu a tras maşina pe dreapta! Şi-a continuat drumul, neştiind că va fi ultimul!

Maşina sa s-a izbit violent de un TIR. Avea doar 60 de km/h, dar impactul a fost atât de puternic, încât a fost aruncată în şanţ şi, de acolo, într-un copac de pe marginea drumului. Ulterior, autoturismul a luat foc şi tânăra, prinsă între fiarele maşinii ca într-o menghină, n-a avut scăpare - a ars de vie, lăsând în urmă o familie îndurerată.

După ce poliţiştii i-au anunţat familia, aceştia şi-au dat seama că tânăra postase ceva pe Facebook tocmai la ora la care s-a produs accidentul. Când s-au uitat în telefonul pe care au reuşit să-l recupereze de la faţa locului, intact, oamenii legii au văzut că tânăra scrisese pe Facebook chiar în minutul în care a avut loc tragicul accident.

„Postarea a fost făcută la ora 8:33. La ora 8:34, am fost solicitaţi să intervenim la faţa locului”, au declarat poliţiştii.

Sursa: realitatea.net


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md