22:50:30 09.05.2024
Stiri

DOC // Usatîi anunță cu satisfacție că NU este anunțat în căutare internațională de către Interpol și se poate deplasa în orice stat al lumii. „Este o VICTORIE”

Social 15.06.2017 14:12 Vizualizări1360 Autor: Ziarul National
DOC // Usatîi anunță cu satisfacție că NU este anunțat în căutare internațională de către Interpol și se poate deplasa în orice stat al lumii. „Este o VICTORIE” Captură video


Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, afirmă că a primit o scrisoare de la secretariatul general al Interpol de la Lyon, în care se spune că din 6 iunie are dreptul să se deplaseze în orice stat al lumii, cu excepția R. Moldova, unde este anunțat în căutare.

„Am un mic anunț de ultimă oră pentru lumea bună din R. Moldova, pentru cei care mă susțin, pentru părinții mei. Eu am spus și anterior că nu mai sunt dat în căutare internațională prin intermediul Interpol. Am trimis celor de la Interpol o cerere cu numeroase probe, care demonstrează că nu am de ce să fiu anunțat în căutare internațională. Astăzi am dat de o scrisoare venită la adresa mea de la Interpol. Scrisoarea este datată cu 9 iunie, dar abia astăzi am dat de ea. Scrie că sunt scos din căutare internațională, iar despre asta au fost anunțate toate statele membre ale Interpol. Din 6 iunie mă pot deplasa în orice stat al lumii, în afară de Moldova, deoarece acolo doar e tovarăşul Cavcaliuc, tovarăşul Busuioc şi toată clientela din filmul pe care l-ați văzut. Poate noaptea trec Prutul și vin să-mi văd părinții. Important că avem știri bune”, a menționat Usatîi în cadrul unei conferințe de presă de la sediul „Partidului Nostru”.

De asemenea, acesta a mai spus că lui Vitalie Pârlog, președintele Comisiei de control al fişierelor Interpol, i-a fi fost interzis accesul la materialele care au legătură cu Renato Usatîi.

„Este o victorie pentru mine. Puteţi să mergeţi la Biroul Naţional al Interpol să vedeți dacă Usatîi este anunțat în căutare. Căutarea mea internaţională pe linia Interpol a fost stopată. Puterea este în adevăr! Mai bine e să fii sincer şi umilit, decât mincinos şi sătul”, a mai adăugat acesta.

Deocamdată, Biroul Național al Interpol nu a venit cu o reacție la declarațiile făcute de Renato Usatîi.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
09.05.2024 08:45 Ziarul National Nicolae Enciu // 9 mai - simbol al un...

07.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine trage dintre no...

03.05.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu ne deprindem, ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md