12:16:06 26.04.2024
Stiri

BREXIT: Când nu mai părea nicio speranţă, ministrul german de Finanţe face o declaraţie ULUITOARE care schimbă lucrurile

Știri 14.06.2017 10:30 Vizualizări4177 Autor: Ziarul National


BREXIT:  Când nu mai părea nicio speranţă, ministrul german de Finanţe face o declaraţie ULUITOARE care schimbă lucrurile

Ministrul german de Finanţe Wolfgang Schaeuble a spus că Marea Britanie ar fi primită înapoi cu braţele deschise în Uniunea Europeană, dacă britanicii ar decide că nu mai vor să părăsească spaţiul comunitar, scrie Bloomberg, citat de zf.ro.

Schaeuble a spus într-un interviu pentru Bloomberg în Berlin că „depinde de guvernul Britanic ia propriile decizii legate de Brexit”. Totuşi, el a spus că rezultatul surpriză al alegerilor din Marea Britanie a fost discutat cu ministrul de finanţe britanic Philip Hammond în ziua de după vot, şi a concluzionat că trebuie să le lase britanicilor câteva zile să decidă care este decizia pe care trebuie să o ia.

„Nu ar fi util să speculăm dacă se va întâmpla sau nu”, a spus Schaeuble legat de o potenţială decizie a guvernului britanic de a inversa decizia de a părăsi blocul comunitar. ”Guvernul britanic a spus că va rămâne asupra deciziei Brexitului. Noi vom lua acest lucru ca o formă de respect. Totuşi, dacă vor să se răzgândească, vor găsi uşi deschise”, a spus el.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md