12:19:37 26.04.2024
Stiri

VIDEO // Mergeau după copii să-i ia de la școală sau grădiniță și se trezeau cu mașinile SPARTE în cele câteva minute cât lipseau: Cum acționau hoții

Social 07.06.2017 15:34 Vizualizări2701 Autor: Ziarul National
VIDEO // Mergeau după copii să-i ia de la școală sau grădiniță și se trezeau cu mașinile SPARTE în cele câteva minute cât lipseau: Cum acționau hoții


Dezactivau de la distanță sistemele de alarmă de la mașinile parcare în preajma școlilor sau grădinițelor și timp de câteva minute furau tot ce găseau de preț în ele.

Patru membri ai unui grup criminal au fost încătuşaţi de polițiști, după ce au furat din numeroase automobile din Chișinău. Aceștia au vârste cuprinse între 22 şi 34 de ani, sunt originari din Chişinău şi raionul Dubăsari, iar doi dintre ei au fost anterior judecaţi pentru furturi şi infracţiuni legate de droguri.

Potrivit poliției, indivizii ţinteau automobilele parcate în preajma instituţiilor de învăţământ sau grădiniţe, le dezactivau sistemele de alarmă cu un dispozitiv special şi furau genţi, portmonee şi alte bunuri de preţ.

În urma percheziţiilor la domiciliile lor au fost depistate şi ridicate carduri bancare, ceasuri de mână, genţi, articole de parfumerie şi cosmetică a căror provenienţă n-au putut-o demonstra, precum şi un dispozitiv cu care ar fi dezactivat sistemele de alarmă. Toate probele au fost ridicate şi suspecţii escortaţi la Inspectorat pentru audieri.

Oamenii legii au mai constatat că membrii grupării ar fi fost implicaţi într-un şir de furturi de același gen și pe parcursul anului curent, iar cetăţenii care au avut de suferit sunt rugaţi să se adreseze la Inspectoratul de Poliţie al sectorului Buiucani de pe strada Calea Ieşilor 12.

Dacă vor fi găsiți vinovați, cei patru indivizi riscă să ajungă după gratii de la 2 ani până la 6 ani.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md