03:32:06 27.04.2024
Stiri

Primarul NU acceptă să i se arate problemele? Un bugetar riscă să rămână fără funcție, după ce a filmat GUNOIȘTEA din sat

Social 15.09.2016 12:51 Vizualizări6398 Autor: Ziarul National
Primarul NU acceptă să i se arate problemele? Un bugetar riscă să rămână fără funcție, după ce a filmat GUNOIȘTEA din sat
Ionel Bobrov


Gunoiștea din satul Bardar, raionul Ialoveni, arată îngrozitor, iar foarte des cineva îi dă foc pentru a mai scăpa de priveliștea dezolantă. Oamenii care locuiesc în preajmă afirmă că sunt zile în care pur și simplu nu poți respira în zonă.

Ionel Bobrov a filmat ieri gunoiștea înecată în fum și a postat-o pe site-ul oficial al satului Bardar. Filmarea, însă, a fost imediat ștearsă, iar tânărului i s-a solicitat să scrie cerere de demisie din funcția pe care o ocupă la Casa de cultură din sat.

„Nu e prima zi când arde gunoiștea. Părinții mei locuiesc la 200 de metri de aceasta și pur și simplu nu poți respira. Eu nu locuiesc în sat, fac naveta la serviciu, dar nu pot să-mi duc copilul la bunei să respire aer curat. E o problemă care trebuie rezolvată”, ne-a spus Ion Bobrov.

Acesta a încărcat videoul pe pagina sa de Facebook și a scris: „Situația la gunoiștea din s. Bardar. Acest material l-am filmat ieri, 14.09.2016, și tot ieri l-am postat pe pagina satului, nu știu din care motive a fost scoasă această postare. Încă ceva, am fost anunțat azi-dimineață să mă duc urgent și să mă eliberez din funcția de conducător artistic pe care o dețin la Casa de cultură Bardar, chipurile că primarul e supărat foc pe mine. Oare nu e aceeași situație ca în cazul lui Marian Lupu cu doamna care l-a pus în galoși cu întrebările ei? (o doamnă a fost lăsată fără iluminare stradală, după ce l-a criticat, la o întâlnire, pe democratul Marian Lupu - n.r.) Trăiască Primăria Bardar”.


Solicitat de Ziarul NAȚIONAL, șeful Casei de cultură din Bardar, Dumitru Răileanu, ne-a povestit că primarul localității, Petru Plugaru, i-a cerut ca Bobrov să scrie cerere de demisie.

„Eu nu vreau să-l demit. Am intrat la domnul primar în cabinet, era enervat și mi-a zis ca Bobrov să scrie cerere de demisie, pentru că el nu vine în fiecare zi la lucru. Dacă nu, va fi demis în baza unui articol din Codul Muncii. I-am spus că el nu locuiește în sat și nici nu e nevoie să vină pentru o mie de lei în fiecare zi la Casa de cultură. Nu știu care e motivul”, ne-a spus Răileanu care se declară „foarte mulțumit” de angajatul Bobrov.

Primarul localității nu ne-a răspuns la telefon, deși l-am apelat de mai multe ori.

„Timp de nouă ani, de când lucrez aici, nu a fost această problemă, iar după ce am postat acel filmuleț și-a adus aminte că nu vin în fiecare zi la lucru. Aștept să vorbesc și eu cu primarul”, ne-a mai spus Ionel Bobrov.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md