20:50:16 26.04.2024
Stiri

Câteva ADEVĂRURI dure despre viaţă

Știri 06.09.2016 09:03 Vizualizări1364 Autor: Ziarul National


Câteva ADEVĂRURI dure despre viaţă sursa: one.ro

Trebuie să recunoaştem că ne este foarte greu să ne acceptăm slăbiciunile şi, de cele mai multe ori, încercăm să ne găsim scuze, atât nouă, cât şi celor din jur.

Şi, majoritatea vieţii o trăim aşteptând: aşteptăm ca ceva să se întâmple, să ia sfârşit sau chiar să înceapă. Aşa că, de ce să mai aşteptăm când putem înfrunta cele mai dure adevăruri despre viaţă.

Nu-ţi răspunde pentru că nu vrea, nu pentru că nu are timp. Dacă aştepţi un răspuns din partea unui băiat sau a unei fete, iar aceasta nu îţi răspunde, trebuie să ţii minte următorul lucru: oamenii îşi fac întotdeauna timp pentru cine vor ei. Scriem mesaje, sunăm sau le răspundem doar persoanelor cu care vrem să stăm de vorbă. Iar dacă nu ai primit un răspuns de la cineva, nu este pentru că nu a avut timp, ci pentru că nu a vrut să-ţi răspundă. Tocmai de aceea, trebuie să ne oprim să le mai căutăm scuze celor din jur pentru modul în care ne tratează şi să începem să ne apropiem mai mult de oamenii care ne respectă cu adevărat.

Toată lumea îşi pune propriile interese pe primul loc. Indiferent de cât de drăguţă, îngăduitoare şi atentă este o persoană, întotdeauna interesele ei vor fi mai presus de ale tale. Fiecare persoană va căuta să-şi rezolve propriile probleme, iar la final, să încerce să-I ajute şi pe alţii. Nimeni, niciodată, nu va alege să te pună mai presus de propria persoană.

Este imposibil să-i faci pe toţi fericiţi. Dacă până acum ai făcut tot ce şi-au dorit cei din jur să faci, cu siguranţă nu eşti chiar atât de fericită. Şi, adevărul este că nu-i poţi mulţumi întotdeauna pe toţi. Poţi încerca, ce-i drept, dar fără succes. Cu siguranţă va exista o persoană care nu va fi de acord cu alegerile pe care le faci în viaţă sau în legătură cu un anumit subiect. Şi, pe lângă asta, vei fi criticat indiferent de ce vei alege să faci. Aşa că, ia decizia corectă pentru tine şi ai curajul să faci ceea ce simţi.

Faptele te definesc, nu gândurile. Poţi sta toată ziua să vorbeşti despre cum ai putea face o lume mai bună, dar până nu începi să faci ceva cu privire la acest lucru, nu faci nicio diferenţă. Abilitatea de a face planuri măreţe este un lucru bun, dar până nu sunt puse în aplicare, sunt în zadar. Ţine minte: suntem judecaţi după faptele pe care le facem, nu după intenţii.

Sursa: one.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md