10:09:47 26.04.2024
Stiri

Dar dacă Cheianu și Durbală nu au dreptate?

Politică 13.08.2016 14:30 Vizualizări1997 Autor: Ziarul National
Dar dacă Cheianu și Durbală nu au dreptate?


Trustia, elegii politikoase

Ieri m-a vizitat Colesovnazadov să mă roage să-i scriu o scrisoare de protest împotriva lui Cheianu și Durbală, de la Jurnal TV, pentru că i-a ofensat pe idioți și oligofreni, numindu-i șorheieni. Sau viceversa. Poftim sprafca, îmi prezentă el o foaie cu antetul unei faimoase instituții curative din afara Chișinăului, când l-am întrebat, din politețe, ce are cu oligofrenii de sare în apărarea lor. „Atestat de oligofren”, scria pe document. Eu sunt oligofren, idiot, dacă vrei, dar nu un tâmpit și cretin, ca să votez un tâlhar care mi-o furat banii mei de la Banca de Economii, cum au votat orheienii, și încă să mai umblu kiraleisa cu portretul lui prin Chișinău, ca să-l elibereze de la mititica! – se revoltă Colesovnazadov.

Într-adevăr, aceasta e superfluu, căci Plahotniuc pare să aibă grijă de el, - l-am încurajat eu cu jumătate de gură. Șorheienii sunt niște tâmpiți, niște cretini, niște imbecili, dar nu oligofreni sau idioți, cum îi numesc Durbală și Cheianu. „Unde ești tu, Țepeș-doamne...” – porni să recite aristinește musafirul meu nocturn. Dacă nu mă înșel, toate aceste epitete pe care le-ai folosit la adresa șorheienilor sunt sinonime cu epitetele folosite de Cheianu și Durbală la aceeași adresă, am intervenit eu cu prudență în exercițiul său poetic. Sino...ce? Nu mă interesează! Scrie protestul! Ei trebuie trași la răspundere! – se răsti Colesovnazadov, mutându-și cârja din mâna stângă în cea dreaptă. Nu am avut încotro și m-am pus pe scris.

Acum stau și mă gândesc dacă nu cumva are dreptate Colesovnazadov, dacă nu cumva greșesc Cheianu cu Durbală și noi cu ei, crezându-i pe șorheieni niște idioți simpli. Nu o fi fiind ei o cu totul altă, nouă specie de homosapienși cretini, și, dacă e așa, am dat lovitura, facem bortă în cerul antropologiei!

Al vostru abracadavr, cârmâz, Ion Buraga


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Chicu în fața is...

22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md