Cu spectrul partidei de marţi, contra Spaniei, la orizont, elevele lui Tomas Ryde au intrat extrem de relaxate în meciul de astăzi, după primele 10 minute existând un echilibru evident între cele două formaţii. Apoi, uşor-uşor, Neagu&Co şi-au impus stilul de joc, distanţându-se pe tabela de marcaj. Nu a fost un antrenament cu public, ca în confruntarea cu Puerto Rico, dar în niciun moment nu s-a pus cu adevărat problema învingătoarei.

Marcatoarele României au fost Manea 6 goluri, Nechita 6, Buceschi 5, Ardean-Elisei 5, Chiper 3, Tănăsie 3, Geiger 2, Brădeanu 2, Pintea 2, Neagu 1, Vizitiu 1, iar pentru Kazahstan s-au remarcat Alexandrova 7 goluri, Karavaieva 6 şi Tankina 4 reuşite.

Sâmbătă, în meciul de debut din grupa D, România a învins Puerto Rico, cu scorul de 47-14 (23-3), astfel că după două meciuri are patru puncte în clasament.

Luni au loc meciuri doar în grupele C şi D, după programul: Congo - Brazilia, Coreea de Sud - Franţa, Germania - Argentina (grupa C), respectiv Rusia - Spania, Puerto Rico - Norvegia (D).

Următoarele partide ale tricolorelor antrenate de Tomas Ryde sunt: cu Spania (8 decembrie, ora 19.15), cu Norvegia (10 decembrie, ora 21.30) şi cu Rusia (11 decembrie, ora 19.15).

Primele patru clasate din fiecare grupă se vor califica în optimile de finală, programate în 13 şi 14 decembrie, urmate de sferturile de finală în 16 decembrie, de semifinale, în 18 decembrie, şi finalele pentru medalii, în 20 decembrie.