Sofia Rotaru a căzut sub un brad, la filmările unui concert din Moscova// VIDEO

Interpreta Sofia Rotaru participă în această perioadă la diferite show-uri care se filmează în Rusia pentru a fi prezentate în preajma Anului Nou. La filmările concertului „Cântecul Anului” cântăreaţa a avut parte de un incident neplăcut.

Astfel, în timp ce poza fotografilor în faţa Pomului de Crăciun, interpreta de 68 de ani s-a prăbuşit de pe scaun drept sub brad.

Speriat, imediat i-a sărit în ajutor personalul tehnic. Din fericire, diva nu a avut de suferit şi a reluat sesiunea foto.

În fiecare an, vedetele din Rusia se strâng împreună pentru a filma concertul de Revelion. În acest an majoritatea vedetelor din Rusia s-au adunat în complexul sportiv Olimpiski, pentru acest eveniment de amploare.

sofia rptaru

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.