Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Anticorupție.md”


Invitatata rubricii de astăzi este redactoarea Anastasia Nani.


„Reporterii portalului Anticorupție al Centrului de Investigații Jurnalistice continuă să urmărească cele mai importante dosare. Bunăoară, procurorii ne-au confirmat că recent Curtea de Apel Chișinău a menținut sentința primei instanțe prin care Veaceslav Negruța, fost ministru al Finanțelor, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul despăgubirilor-record de 400.000 de euro, acordate lui Pantelei Sandulachi.

Jurnaliștii de la Anticoruptie.md au căutat să afle opinia ex-președintelui georgian Mihail Saakașvili, în prezent guvernator al regiunii Odesa, despre dosarul fostului premier al Republicii Moldova Vlad Filat. Prezent la deschiderea Şcolii de iarnă pentru schimb de experiență în jurnalismul de investigaţie transfrontalier, organizată în parteneriat cu Centrul de Investigații Jurnalistice, Mihail Saakașvili ne-a dat de înțeles că acest caz ar avea semnele unei justiții selective. Mai multe aflați, vizitând site-ul nostru.

Tot pe Anticoruptie.md găsiți mai multe investigații realizate de echipa noastră sau în parteneriat cu jurnaliștii de la Ziarul de Gardă, Ziarul Național, dar și alte instituții mass-media în care scoatem la iveală fărădelegile admise în instituțiile de stat. În plus, continuăm să stăm cu ochii pe funcționarii care au probleme de integritate, așa că vă invităm să ne urmăriți.”

[transcriere: Nicu Gușan]

XS
SM
MD
LG