Ultima oră

O companie aeriană îşi relansează conexiunea din Chişinău

Operatorul oferă o reţea variată şi convenabilă de curse, deservire excelentă, transferuri eficiente şi confortabile prin centrul de conexiuni LOT din Varşovia, dar şi cele mai scurte durate de călătorie spre mai multe destinaţii din Europa. Prezentarea a fost făcut luni, 7 decembrie, în cadrul unei conferinţe de presă la IPN.

Prezent la eveniment, ambasadorul Poloniei în Republica Moldova, Artur Michalski,a declarat că cele două state au legături foarte strânse, iar odată cu lansarea operatorului aerian polonez, relaţiile se pot aprofunda şi mai mult. „Mă bucur foarte mult că astăzi – graţie companiei aeriene poloneze LOT – avem o veste bună pentru dumneavoastră. Deja de la anul viitor veţi putea zbura direct din Chişinău spre Varşovia. Cred cu tărie că aceasta va ajuta la aprofundarea relaţiilor dintre societăţile noastre”, a notat ambasadorul.

Directorul general al companii pentru România şi Republica Moldova, Jakub Malecki, a declarat că conexiunea dintre Varşovia şi Chişinău a fost suspendată în urma aşa-numitelor măsuri compensatorii aplicate în privinţa LOT pe durata procesului de restructurare. Cursa relansată Chişinău-Varşovia va oferi pasagerilor acces la o gamă variată de zboruri spre aproape 60 de destinaţii, prin centrul de conexiuni LOT din cadrul Aeroportului Chopin. Printre acestea se numără Chicago, New York, Toronto, Stockholm, Vilnius, Moscova, Copenhaga, Bruxelles, Londra, Amsterdam, Geneva, Dusseldorf sau Hamburg – toate fiind disponibile pasagerilor din Chişinău deja din ianuarie 2016. De asemenea, LOT va conecta Chişinăul cu mai multe oraşe poloneze.

Jakub Malecki a menţionat că LOT urmează să efectueze zboruri spre Chişinău cu nave moderne Bombardier Q400 de 4 ori pe săptămână. Decolările sunt programate pentru ora 14.45 în zilele de luni şi vineri. Joi şi sâmbătă, cursele vor decola din Chişinău la ora 17.55. Potrivit lui Jakub Malecki, navele Bombardier sunt apreciate de pasageri, datorită cabinei spaţioase şi lipsei locului de „pe mijloc”. LOT oferă trei clase de servicii, ajustate la necesităţile şi aşteptările diferitelor categorii de pasageri de pe rutele europene, pe distanţe scurte – LOT Business Class, LOT Premium Economy Class şi LOT Economy Class.

Biletele pentru cursele spre noile conexiuni din Europa şi întreaga lume sunt deja disponibile pe lot.com, prin aplicaţia mobilă, prin Centrul de Contact LOT şi prin alte canale de vânzări.
 
Sursa: radiochisinau.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *