Prea multele decorațiuni de Crăciun de pe o casă din Florida, considerate prea costisitoare de autorități

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Primarul unei localități din statul american Florida a cerut demontarea numeroaselor decorațiuni de Crăciun de pe o casă, care atrag curioși de 20 de ani, dar considerate costisitoare pentru oraș, relatează AFP.

Familia Hyatt din localitatea Plantation instalează în fiecare an, pentru o lună, pe casa lor 240.000 de beculețe și sute de ghirlande și decorațiuni, care atrag o mulțime tot mai mare de vizitatori, scrie Agerores.

Primăria a depus anul trecut o plângere prin care cere familiei Hyatt să demonteze podoabele, care generează ambuteiaje pe străzi, dar și costuri suplimentare pentru poliție, care trebuie să dirijeze traficul. În caz contrar, proprietarii riscă o amendă substanțială. Familia consideră, însă, că are dreptul să facă ceea ce dorește pe proprietatea sa.

„Hyatt riscă o amendă de 250.000 de dolari pe zi și închiderea străzilor care duc la locuință”, a scris familia într-o petiție online prin care solicită colectarea de fonduri pentru a-și acoperi cheltuielile cu justiția.

„Dați-vă sprijinul astăzi pentru a salva decorațiunile noastre și a continua să ni se permită să împărtășim spiritul Crăciunului cu comunitatea noastră”, adaugă familia, care nu înțelege de ce municipalitatea dorește să anuleze un eveniment care face plăcere atât de multor oameni.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...