10:33:19 29.03.2024
Stiri

Baba Vanga, profeţie ZGUDUITOARE: Cine va ajunge să conducă Europa

Știri 05.12.2015 19:22 Vizualizări14123 Autor: Ziarul National
Baba Vanga, profeţie ZGUDUITOARE: Cine va ajunge să conducă Europa


Baba Vanga, celebra clarvăzătoare din Bulgaria, a avertizat că Europa va fi condusă de musulmani în anul 2040, însă economia continentului va fi înfloritoare sub dominaţia arabă.

Clarvăzătoarea oarbă din Bulgaria a mai prezis că va apărea o nouă religie în lume, în anul 2221, dar şi că un nou Mesia se va naşte din poporul român.

„În bucuria acestei lumi, în România va fi ACELA care a fost promis lumii. Întreaga lume se va bucura de nașterea lui. Dumnezeu îl va ocroti dintr-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii săi, până când va veni ceasul său. Putere de Sus el va avea! Pământul, Apa și Focul îl vor ajuta”, a spus Vanga despre un Mesia care se află sau se va naște peste Prut.

Baba Vanga a fost un adevărat fenomen. 3 din 4 previziuni s-au adeverit, șefi de state și de guverne vizitând-o pentru a le prezice viitorul.

Printre personalitățile care au avut încredere în profețiile Babei Vanga s-au numărat Mihail Gorbaciov și soții Ceaușescu. Prezicătoarea oarbă din Bulgaria a vorbit despre România și români, în termeni de lăudă.

„Românii sunt oameni speciali și, cu toate că Dumnezeu i-a ales pentru o nobilă misiune, din nefericire, mulți dintre ei nu mai cred și nu vor mai crede în valorile lor nationale”, spunea Baba Vanga acum mai bine de 30 de ani.

Celebra clarvăzătoare a mai spus că sfârșitul lumii va veni abia în anul 5079. De asemenea, în 2221, în căutarea vieții extraterestre, omenirea va intra în contact cu ceva tulburător sau „groaznic”, după cum spunea prezicătoarea oarbă, potrivit TeoTrandafir.ro.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md