15:52:55 29.03.2024
Stiri

Povești de dragoste // Dacă m-aș respecta

Reportaj 05.12.2015 13:49 Vizualizări1368 Autor: Ziarul National


Povești de dragoste // Dacă m-aș respecta sursa: google.ro

N-aș găsi un nume relației mele. Nici despărțiți, nici împreună. Dar s-o iau de la început.

Eram în anul doi de facultate când m-am întâlnit întâmplător cu Dan, fost coleg de clasă, care era în compania unui prieten. Acesta m-a scanat din cap până în picioare, făcându-mi zeci de apropouri. Mi-am dat seama că e un fustangiu și nu l-am luat în serios.

Însă după câteva săptămâni m-a telefonat întrebându-mă dacă îmi mai amintesc de el. M-am tot gândit la el, însă am răspuns degajat: ceva, ceva parcă țin minte.

Grig, în schimb, mi-a zis că nu-mi poate uita ochii și iată a hotărât să mă invite să mâncăm împreună un... kebab.

Stăteam la terasă molfăind cu plăcere și ascultam bancuri. Râdeam și nu ne dădeam întâietate unul altuia. Ne-am despărțit seara târziu. Eram fericită. Nu mi-a spus nimic, dar înțelegeam că mă place. Dimineață am găsit un mesaj, apoi altul și iar altul. Mă bombarda cu declarații. Ce mai! M-am topit. Peste două săptămâni, ne juram să nu ne despărțim până la moarte.

Oare cum poți fi atât de perfid, atât de ipocrit? Când îmi era lumea mai dragă, aflu că Grig are prietenă, că sunt împreună de trei ani... Voiam să mor, să nu mai exist.

Când a apărut, încercam să fiu calmă, să vorbesc rar, însă nu-mi prea reușea. Am izbucnit în lacrimi și-i strigam: „Ce-ai făcut? Ești primul bărbat din viața mea. Cum ai putut?”.

Mă mângâia pe față și-mi repeta că mă iubește, că se va despărți de Ea, că sunt doi străini de mult timp. Mă implora să mă calmez. A plecat când m-am liniștit de-a binelea.

N-a dat niciun semn o lună întreagă. Sufeream, dar încercam să mă refac. Când credeam că totul s-a terminat, a apărut din nou. Totul pornea de la capăt, iar și iar.

***

Când nu e lângă mine, îmi jur că-l voi alunga, că-l voi distruge. Dacă apare, istoria se repetă cu același scenariu. Sunt sigură că, dacă m-aș respecta, nu l-aș mai primi, l-aș șterge din viața mea.

Însă nu am puteri să renunț, nu vreau să-l pierd, mi-e bine cu el. Ce să fac, cum să mă împac cu așa situație? (Polina C.)


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md