Însă argumentele principale ale celor care consideră că trebuie să mergem la discuţii înainte de negocieri sunt legate de faptul că statul se află într-un haos şi o criză profundă create de pd prin demisa Guvernului pro-european în alianţă cu pro-ruşii socialişti, iar cetăţenii cer de la PLDM soluţii.

Precizări:
1. PLDM nu a decis dacă merge sau nu la negocieri!
2. PLDM a chemat partidele pro-europene pentru a discuta căi de realizare a câtorva pre-condiţii, care vor determina PLDM să participe pe viitor sau nu la eventuale negocieri!
3. Doar după realizarea pre-condiţiilor de către PD şi sponsorul lor, PLDM îşi rezervă dreptul de a decide dacă participă sau nu la negocieri pentru crearea unei majorităţi!
4. În cazul în care cel puţin una dintre pre-condiţii nu este realizată - automat PLDM nu va organiza/participa la negocieri!
5. Deciziile nu au fost unanime(în mod foarte democratic s-a decis prin vot, deşi voci şi propuneri au fost multe!)

PS: Nu vă lăsaţi manipulaţi de presa mafiei (apropo cu aceste ocazii am mai identificat 5 publicaţii online aservite păpuşarului!!!) După cum spunea şi Goebbels (un alt tiran, dar asemănător cu cel care îl avem acum în Moldova): „Daţi-mi canale mass-media şi vă controlez tot poporul!”

PPS: PLDM rămâne ferm pe poziţii şi se solidarizează cu opinia publică: or depolitizaţi presa şi justiţia, demisia lui Candu şi discuţii/negocieri publice cu toată presa, or PLDM merge în opoziţie!

Voxreport.unimedia.info