DRAGOŞ DOBRESCU, antrenor CSM Ploieşti:
,,Ne bucură faptul că conducerea Olimpus s-au gândit la noi şi ne-au invitat pentru a doua oară la turneul Cupa Primarului. Încercăm să facem un turneu cât mai bun, primul meci a fost câştigat, urmează al doilea meci mâne. Un turneu binevenit echipei noastre.”

Jucătorul echipei din Ploieşti Alex Tărâţă, care a evoluat anterior pentru Ştiinţa Bacău, cunoaşte mai mulţi handbalişti din Republica Moldova, care joacă pentru echipa băcăuană sau au revenit la Chişinău.

ALEX TĂRÂŢĂ, jucător CSM Ploieşti:
,,Sunt la echipa ploieşteană de 3 luni de zile, vin de la vicecampioana României Ştiinţa Bacău. Pentru că acolo nu prea jucam, m-am transferat la o echipă unde pot să joc.

A fost un meci de dăruire, faza a doua de bătaie. Am văzut ieri că aleargă foarte mult pe faza a doua şi am grijă să ne repliem cu extremele.

Este un turneu benefic, este prima oară când particip la acest turneu, este pentru prima oară când vin la Chişinău. Sunt jucători la Ştiinţa Bacău de aici din Chişinău, am întâlnit şi cu câţiva jucători care au fost în echipă cu mine acolo, m-am bucurat să-i vad.”

Echipa HC CSM Ploieşti doi ani în urmă a jucat în eşalonul superior al handbalului românesc, acum este pe primul loc în divizia secundă şi planifică revenirea în elita handbalului românesc la finele sezonului actual.

În manşa următoare formaţia ploieşteană va juca marţi cu gazdele turneului, titularii de la Olimpus-85-USEFS.