(VIDEO) Real Madrid se impune la Eibar și rămâne la 6 puncte de Barcelona

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Real Madrid a învins la prima sa partidă de campionat, după umilinţa din El Clasico, 2-0 cu Eibar, şi se menţine la şase puncte de liderul Barcelona.

Cristiano Ronaldo a avut prima ocazie a serii după un sfert de oră, însă portughezul a fost blocat în ultimul moment de Asier Riesgo. Bascii au răspuns prin japonezul Takashi Inui, al cărui şut a fost rezolvat cu greu de Keylor Navas.

Primul gol al madrilenilor a venit cu puţin timp înainte de pauză, când Bale a înscris pentru prima dată după o pauză de trei luni – gol cu capul din centrarea lui Modric. Galezul a fost aproape de a dubla avantajul echipei sale puţine minute mai târziu, dar a trimis puţin pe lângă.

Ronaldo şi-a încercat din nou norocul în minutul 55, dar a ratat o execuţie spectaculoasă. Portughezul a fost din nou periculos cu 18 minute înainte de final, când l-a învins pe Riesgo, însă şutul său a nimerit plasa laterală.

Ronaldo a reuşit într-un final să marcheze, din penalty – Lucas Vazquez s-a ciocnit de Dani Garcia în careul lui Eibar, iar de la 11 metri portughezul nu a mai ratat.

În urma acestui rezultat, Real a ajuns la 27 de puncte, cu două mai puțin decât Atletico și 6 sub Barcelona.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...