Nume
Parola
Vizualizări: 3513
Directorul Centrului CONTACT, Serghei Neicovcen a fost ales din nou în calitate de membru al Consiliului Național al ONG-urilor
26 Noiembrie 2015 — La Chișinău a fost organizat un Forum al organizațiilor neguvernamentale din Republica Moldova, unde au aleși unsprezece noi membri ai Consiliului Naţional al ONG-urilor.
Printre cei selectați se numără din nou directorul executiv al Centrului CONTACT, Serghei Neicovcen, dar și reprezentanți ai altor organizații, printre care Antonița Fonari, Cornelia Cozonac, Alexei Buzu, Ecaterina Mardarovici, Dumitru Budianschi, Iuliana Cantaragiu și alții.
În context Serghei Neicovcen a menționat, că organizația pe care o reprezintă, Centrul CONTACT, îți dorește vizibilitate pentru sectorul asociativ, participarea sectorului în procesul decizional pentru responsabilizarea guvernanților și durabilitate financiară.
Reprezentanţii organizaţiilor societăţii civile au votat o rezoluţie în care au subliniat importanţa implicării ONG-urilor în procesul decizional.
Forumul ONG-urilor a fost organizat cu suportul Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) prin intermediul programului FHI 360 „Parteneriate pentru o Societate Civilă durabilă”