Membrii acesteia sunt cinci bărbaţi, anterior judecaţi, precum şi două femei, cu vârste cuprinse între 37 şi 53 de ani, domiciliaţi în capitală. Atacul ar fi fost planificat şi organizat de către doi dintre bănuiţi, alias „Ceceneţ” recent eliberat din închisoare şi „Haiducu”, iar ceilalţi ar fi deţinut informaţii despre victimă.

În seara de 8 octombrie, în jurul orei 18:00, doi indivizi cu cagule pe cap şi înarmaţi cu două pistoale, au pătruns în casa victimelor şi i-au maltratat fizic pe un bărbat de 71 ani şi pe fiica acestuia, în vârstă de 43 de ani, legându-i cu benzi adezive. Atacatorii au sustras 800 de euro, bijuterii, un telefon mobil şi alte bunuri în valoare de peste 22 000 de lei.

În urma percheziţiilor la domiciliile suspecţilor, poliţiştii au depistat bunurile furate, două arme de foc păstrate ilegal, haine şi ustensilele folosite în timpul atacului, dar şi droguri.

Pe marginea acestui caz a fost iniţiată o urmărire penală pentru tâlhărie, iar bănuiţii sunt cercetaţi în stare de arest. Ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 8 până la 10 ani.