Nume
Parola
Vizualizări: 3238
Oportunitate de a promova PRACTICILE DE SUCCES în prevenirea corupţiei
25 Noiembrie 2015 — Centrul CONTACT iniţiat un proces de identificare a bunelor practici de prevenire a corupţiei la nivel local realizate de ONG-uri şi mass-media locală care vor fi promovate şi premiate în cadrul conferinţelor pe 9 Decembrie - Ziua Internaţională Anticorupţiei, organizate în parteneriat între CNA şi Centrul CONTACT în or. Cahul şi mun. Bălţi.

Sunt eligibile practicile care au fost realizate în ultimii doi ani la nivel de sat, oraş, raion sau regiune, realizate de către ONG-uri, grupurile de iniţiativă, mass-media locală şi care au avut drept scop prevenirea sau combaterea fenomenului corupţiei la nivel local.

Vor fi promovate şi premiate practici de succes care întrunesc în mare parte următoarele criterii:

 Inovaţie;

 Impact asupra comunităţii, grupurilor ţintă;

 Durabilitate;

 Participare şi parteneriat (au fost implicaţi cetăţenii, alte ONG-uri, mass-media in procesul de promovare a transparentei).

Pentru participare expediaţi formularul completat în varianta electronică pe adresa

concurs@contact.md cu titlul „Practici de succes anticoruptie”.

 

Data limită pentru depunerea formularelor de participare este 5 decembrie 2015.

 
Pentru informaţii suplimentare despre procedura de aplicare vă rugăm să contactaţi - Valerian Tăbîrţă – tel. + 373 22 27 42 00, e-mail: valerian.tabirta@gmail.com

 
Acesta iniţiativă este realizată în cadrul proiectulului “Transparența și responsabilitatea autorităților publice prin activități comune ale mass-media și ONG-urilor locale și regionale”, implementat de Centrul CONTACT cu suportul financiar al Uniunii Europene și are scopul de a contribui la consolida rolului societăţii civile şi mass-media în monitorizarea şi prevenirea corupţiei la nivel local în Republica Moldova prin formarea de capacităţi comune ale ONG-urilor, mass-media şi autorităţilor locale de a implementa iniţiative participative.

Formularul de aplicare îl găsiți pe www.contact.md.