Luare de ostatici în Franța; Nicio persoană nu a fost rănită

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

23:05: Luarea de ostatici din nordul Franţei este rezultatul unei tentative de spargere la o bancă sau la o staţie de carburanţi, fără a avea legături cu terorismul, anunţă surse citate de presa franceză. Surse din cadrul poliţiei, confirmând că este o tentativă de jaf, care nu are legătură cu atacurile teroriste de la Paris, anunţărelatează Le Figaro.

Potrivit concluziilor preliminare, nu este vorba de un act terorist, ci de o tentativă de jaf”, a declarat un oficial din cadrul poliţiei locale.

Un alt oficial a declarat că nicio persoană nu a fost rănită.

Luarea de ostatici are loc în oraşul francez Roubaix, situat la frontiera cu Belgia.

Mai multe persoane, inclusiv copii, au fost luate ostatice într-o clădire din nordul Franţei, la frontiera cu Belgia, anunţă surse citate de Reuters.

Potrivit unor martori citați de Reuters s-ar fi auzit mai multe împușcături, în urma cărora mai mulți polițiști ar fi fost răniți.

Jurnaliștii de la LeFigaro, care citează surse din Poliție, scriu că este vorba despre o „acțiune în curs a forțelor de ordine”. „Un director de bancă și apropiații săi au fost luați ostatici”, adaugă sursa citată.

Comisariatul de poliție din Roubaix și forțele de ordine din zonă au confirmat că este vorba despre o operațiune de anvergură.

AFP informează, citând primăria din oraș, că, după ce au deschis focul, atacatorii s-au retras, cu ostaticii, într-o clădire. Le Figaro scrie, de asemenea, că ostaticii sunt un director de bancă și familia să, indicând că este posibil să fie vorba despre un jaf mai degrabă decât despre un act terorist.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...