Principală  —  Ştiri  —  Social   —   O nouă Pădure Domnească? Lista…

O nouă Pădure Domnească? Lista vânătorilor la care a fost rănit un tânăr

Duminică, 22 noiembrie 2015, în jurul orei 12.00, pe terenurile de vânătoare ale Primăriei Stoicani, s. Soloneţ a avut loc o vânătoare autorizată la fazani, la care au participat 7 vânători. ZdG a aflat numele acestora.

  1. Soroca_VinatoareComei Vitalie, brigadierul grupei de vânători
  2. Taran Ghenadie
  3. Zabrian Andrei
  4. Ranga Eduard
  5. Lisnic Valentin
  6. Manin Victor
  7. Caziar Mihail

În timpul vânătorii au fost efectuate împuşcături din arme cu ţeavă lisă, în rezultatul cărora a fost rănit cet. Caziar Mihail, a. n. 1993, care a fost spitalizat la Chişinău. Cazul se investighează de către Comisariatul de Poliţie al raionului Soroca.

Incidentul a fost făcut public de ministrul Mediului, Valeriu Munteanu, pe o rețea de socializare. Oficialul afirmă că protagoniștii vânătorii au încercat să ascundă acest incident.

„Pesemne că învățămintele accidentului de la vânătoarea din Pădurea Domnească nu au fost trase.
Astăzi, în preajma localității Stoicani, Soroca, a avut loc o nouă vânătoare „infracțională”, unde un tânăr de 22 de ani, Cozari Mihai, a fost rănit, prin împușcare, în zona ochilor, iar coincidențele cu evenimentul fatal din decembrie 2012, nu se opresc aici; protagoniștii vânătorii au fost reprezentanți „de vază” ai protipendadei moldovenești, iar fapta, s-a încercat a fi ascunsă…”, scrie Munteanu.

ZdG va reveni cu detalii la acest subiect