17:15:37 18.04.2024
Stiri

„Glume bădărăneşti de care să râdă oamenii din mahalaua pe care o conduce”. REACȚIA Alinei Zotea la gluma lui Voronin

Social 23.11.2015 09:54 Vizualizări2120 Autor: Galina Munteanu
„Glume bădărăneşti de care să râdă oamenii din mahalaua pe care o conduce”. REACȚIA Alinei Zotea la gluma lui Voronin facebook.com


Liberalul Mihai Ghimpu a plecat, vinerea trecută, din R. Moldova împreună cu colegii săi Alina Zotea și Ion Apostol, iar comunistul Vladimir Voronin a declarat că „Ghimpu și-a luat podruga (prietena - n.r.) și s-a dus să-și facă ziua de naștere”.

Replica deputatului liberal Alina Zotea la gluma făcută în plenul Parlamentului de către comunistul Vladimir Voronin nu s-a lăsat așteptată.

„Nu mă impresionează. Nu este prima dată când, din interese necinstite, sunt pusă la mezat, ținta fiind, de fapt, Mihai Ghimpu și Partidul Liberal. Faptul că mi-am dorit să mă implic în viața politică nu mă face vinovată de nimic. Nu am părinți influenți. Nu am furat. Nu sunt exponentul sau masca unor grupuri care urmăresc banul public”, a scris Alina Zotea pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Deputatul a ținut să accentueze că a ajuns în această funcție prin propria muncă, făcută cu „onestitate şi dăruire”. „Am convingerea că tinerii pot și trebuie să își asume responsabilitatea de a schimba lucrurile spre bine în R. Moldova. De șapte ani asta încerc să fac. În rest, domnului Voronin îi doresc inspirație şi pentru alte glume bădărăneşti de care să râdă oamenii din mahalaua pe care o conduce. Poate la glume reuşeşte şi domnia sa să exceleze”, a mai scris Zotea.

Amintim că, la şedinţa Parlamentului de săptămâna trecută, Vladimir Voronin a spus că Mihai Ghimpu „și-a luat podruga și s-a dus să facă ziua de naștere”.

Mihai Ghimpu alături de Alina Zotea și liberalul Ion Apostol au participat, săptămâna trecută, la o întrunire a liberalilor europeni de la Budapesta.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md