La evenimentul din California, Angelina a venit însoţită de două dintre fetele sale. Ea a părut a fi într-o formă excelentă, după ce de curând, medicii au detectat în organismul ei o formă incipientă de cancer, iar actriţa a decis să-şi extirpeze ovarele.

Angelina a câştigat premiul pentru cel mai bun rol negativ datorită interpretării din filmul „Maleficent”. Când şi-a ridicat trofeul, ea a avut un discurs emoţionant şi încurajator pentru copiii din întreaga lume.

„Când eram copil mi se spunea că sunt diferită. Mă simţeam incomod, încordată, niciodată nu puteam sta locului, nu mă puteam integra. Apoi, într-o zi am realizat ceva ce sper să realizaţi cu toţii: este bine să fii diferit. Şi pentru că sunt personaj negativ, vă spun să faceţi şi şotii!”, a spus vedeta.

Amintim că actriţa Angelina Jolie a suportat o intervenţie chirurgicală în urmă cu două săptămâni, când şi-a extirpat ovarele. Aceasta poartă de acum înainte asupra sa o pompă de mici dimensiuni care îi administrează estrogen, iar medicii i-au amplasat în uter un mic dispozitiv care îi administrează progesteron şi care o ajută să îşi menţină astfel echilibrul hormonal.