Anchetatorii au reuşit să-i izoleze ADN-ul datorită fragmentelor din corpul său găsite printre dărâmături, în apartament, potrivit sursei din poliţie, care a confirmat o informaţie difuzată de iTELE.

Dar acest lucru nu a permis încă identificarea atacatorului, deoarece ADN-ul său nu figurează printre datele persoanelor condamnate sau inculpate în Franţa, care se află în Fişierul naţional automatizat al amprentelor genetice (Fnaeg).

Anchetatorii nu au putut stabili nici dacă acest kamikaze a trecut prin Grecia odată cu refugiaţi care fugeau de războiul din Siria, aşa cum au făcut alţi doi kamikaze de la Stade de France, controlaţi la începutul lui octombrie pe insula greacă Leros.

Atunci când şi-a detonat explozibilii în apartamentul din Saint-Denis, în timpul raidului forţelor franceze, bărbatul era baricadat împreună cu presupusul organizator al atentatelor de la Paris soldate cu 132 de morţi, jihadistul belgiano-marocan Abdelhamid Abaaoud, şi cu verişoara acestuia, Hasna Aitboulahcen. Toate cele trei persoane au murit în timpul raidului.