11:24:31 24.04.2024
Stiri

PRIMA discuție a președintelui Timofti cu noul premier al României: Cioloș a acceptat invitația de a veni în R. Moldova!

Politică 21.11.2015 15:00 Vizualizări1340 Autor: Ziarul National
PRIMA discuție a președintelui Timofti cu noul premier al României: Cioloș a acceptat invitația de a veni în R. Moldova! informatia-zilei.ro
Dacian Cioloș


Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a purtat astăzi o discuție la telefon cu primul ministru al României, Dacian Cioloș, căruia i-a făcut o invitație să viziteze Chișinăul „în viitorul apropiat”.

Un comunicat de presă al Președinției anunță că șeful statului l-a felicitat pe Dacian Cioloș cu ocazia alegerii Domniei sale în fruntea Guvernului României, urându-i succes în activitatea sa de propășire a României.

Timofti și Cioloș au convenit asupra intensificării raporturilor politice și economice între cele două țări, în beneficiul cetățenilor de pe cele două maluri ale Prutului.

„Domnul Dacian Cioloș l-a încredințat pe președintele Timofti că România rămâne un susținător fără rezerve al parcursul european al țării noastre, urmând ca proiectele economice și sociale finanțate de statul român, destinate Republicii Moldova, să fie continuate și impulsionate. Premierul României a subliniat, în context, importanța formării, la Chișinău, a unui Guvern proeuropean”, cităm aceeași sursă.

Nicolae Timofti l-a invitat pe Dacian Cioloș să viziteze în viitorul apropiat Republica Moldova, „invitație care a fost acceptată”, susține Președinția.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md