Ar putea fi lansată o cursă aeriană Chișinău – Constanța

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Constanţa ar putea avea un zbor direct către Chişinău ca urmare a discuţiilor iniţiate de Asociaţia Litoral – Delta Dunării (ALDD) cu reprezentanţii companiei aeriene naţionale române TAROM.

Cu acest prilej, Asociaţia Litoral – Delta Dunării şi Federaţia de Promovare a Turismului din Republica Moldova au solicitat companiei TAROM introducerea unui zbor direct Chişinău – Constanţa – Chişinău.

În acest sens, Asociaţia Litoral – Delta Dunării, Federaţia de Promovare a Turismului din Republica Moldova şi Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România vor susţine campania de promovare a circulaţiei turistice între Chişinău şi Constanţa, pentru creşterea numărului de pasageri şi turişti şi pentru creşterea vizibilităţii şi atractivităţii destinaţiilor.

„Am vrut ca TAROM să se implice în susţinerea turismului românesc prin realizarea unor zboruri către litoralul românesc în special. Turiştii din Timişoara, din Oradea sau cei din Suceava trebuie să poată să zboare către Constanţa şi, la fel, constănţenii trebuie să poată ajunge rapid către Bucovina, în Banat. Din păcate, TAROM nu ia în considerare curse interne către litoralul românesc datorită numărului insuficient de aeronave. În aceste zile, continuăm negocierile cu TAROM, împreună cu conducerea Aeroportului Mihail Kogălniceanu din Constanţa, pentru introducerea unui zbor direct care să ne conecteze cu Chişinăul”, a precizat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării.

În acest an, peste 47.000 turişti din Republica Moldova au ajuns în destinaţii turistice româneşti, din care circa 25.000 de turişti au ajuns pe Litoral.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...