Social

Furnizorul de apă din Chişinău anunţă deconectări temporare

Începând cu ora 9.00 şi până la ora 17.00, locuitorii de pe strada Doina 191-201 și cei din comuna Grătiești vor rămâne fără apă la robinet din cauza unor lucrări planificate de către SA „Apă-Canal Chişnău”. Totodată, pentru aceeaşi zi furnizorul de apă anunţă deconectări şi pe mai multe străzi din oraşul Vatra din municipiu, transmite IPN.

Deconectările din oraşul Vatra vor fi efectuate în legătură cu lucrărilor planificate de branşare a apeductului nou din localitate. Apă nu va fi pe parcursul zile de luni, începând cu ora 9.00 şi până a doua zi la ora 9.00. Astfel, va fi sistată alimentarea cu apă a reţelelor din străzile: Livezilor; I. Creangă; Mărţişorului; Ştefan-Vodă; Grădinilor; I. Vatamanu; L. Istrati; Renaşterii; Lacului; G. Ghimpu şi Întovărăşirea Pomicolă „Briz”.

În perioada efectuării lucrărilor menţionate, „Apă-Canal Chişinău” va asigura consumatorii cu apă potabilă într-o autocisternă mobilă.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificaţi. Pentru informaţii suplimentare consumatorii sunt îndemnaţi să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Sursa: IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *