Pavel Păduraru: nu ieşiți la protest! E o provocare

Jurnalistul Pavel Păduraru, de la ziarul Timpul, a publicat o postare pe Facebook în care îndeamnă oamenii să nu se lase provocați şi să nu iasă la protestul de astăzi, din PMAN.

“Nu ieşiți la niciun protest! Este o provocare. Fireşte, exponenții noii guvernări ne-au trădat şi noi suntem dezamăgiti că avem o guvernare de tot…, dar nu trebuie să ne exprimăm nemulțumirea alături de cei care ne mint că ieşim pentru o Moldovă europeană, dar în realitate ne văd la picioarele Rusiei”, a scris Pavel Păduraru.

Reamintim că în presă au apărut ieri şi alte informații legate de faptul că manifestarea de protest programată pentru astăzi ar fi o provocare a unor grupuri de oameni care îşi doresc, de fapt, să profite de situație şi să pună ei mîna pe putere. Printre numele vehiculate erau Igor Dodon, Alexandru Petkov, Renato Usatîi, Victor şi Viorel Țopa.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.