Aproape 500 de drumari au intervenit noaptea trecută pe traseele din țară

Ninsoarea slabă de noaptea trecută i-a scos pe drumari la lucru. Administrația de Stat a Drumurilor anunță că, în cursul nopții, pe drumurile naționale și locale au fost executate lucrări de patrulare şi de combatere a lunecuşului.

464 de muncitori rutieri cu 100 utilaje speciale şi au intervenit pe drumurile publice, fiind împrăștiat 1 126 tone material antiderapant. La acest moment circulaţia rutieră pe drumurile naţionale şi locale se desfășoară în condiţii de iarnă.

Menționăm că, în cursul nopţii, în zonele de nord și centru a țării au fost înregistrate precipitații sub formă de ninsori slabe, iar în zona de sud au căzut precipitații sub formă de lapoviță. Meteorologii anunță precipitații și pentru următoarele zile.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.