Potrivit postului iTele, cei care au condus atacul la sala de concerte Bataclan, unde au murit 89 de oameni, au părăsit apartamentul de la Bobigny la ora locală 20:30, cu o oră înaintea atacului, informaţie obţinută pe baza datelor GPS-ului instalat pe autoturismul închiriat cu care s-au deplasat. În apartament poliţiştii au găsit telefoane şi calculatoare, precum şi resturi de exploziv plastic, fapt ce sugerează că ei ar fi confecţionat acolo centurile cu explozivi folosite pentru a se sinucide.

Acest apartament fusese închiriat pentru o săptămână de Brahim Abdeslam, teroristul care s-a sinucis pe bulevardul Voltaire şi care nu a făcut parte din comandoul de la Bataclan. El a mai închiriat, în Belgia, un autoturism Seat Leon pe care poliţia pariziană l-a găsit după atacuri abandonat cu mai multe Kalaşnikovuri în interior, autoturism care este posibil să fi fost utilizat şi de un alt comando pe care l-a format acelaşi Brahim Abdeslam, împreună cu fratele său Salah (dat în urmărire internaţională) şi probabil încă un terorist care a reuşit să scape.

Cât despre cele două camere de la hotelul AppartCity, acestea au fost închiriate de Salah Abdeslam. În imaginile înregistrate acolo se pot vedea, pe lângă cutii de pizza, seringi şi tuburi ce ar putea fi folosite pentru centurile cu explozivi. Cel puţin două persoane ar fi locuit într-un dintre aceste camere.

Marţi a fost găsit în nordul Parisului şi un autoturism Renault Clio cu numere de înmatriculare belgiene, despre care autorităţile cred că a fost de asemenea folosit de terorişti. Din respectiva zonă, Salah Abdeslam ar fi fost condus la Bruxelles de doi complici, în prezent arestaţi.

Numărul teroriştilor care au participat la atacurile de vineri asupra sălii de concerte Bataclan şi a mai multor cafenele din Paris încă nu este clar. La Bataclan au murit trei terorişti, doi s-au sinucis detonând centurile cu explozivi şi al treilea a fost ucis de poliţie, în apropierea Stade de France alţi trei kamikaze au detonat şi ei centurile şi încă unul a procedat la fel într-o cafenea.

Dar numărul celor care au deschis focul în celelalte cafenele nu a fost încă elucidat, pe lângă Salah Abdeslam existând posibilitatea să fie şi alţii care sunt în libertate, inclusiv Abdelhamid Abaaoud, considerat creierul întregii operaţiunii.

Toţi teroriştii identificaţi până în prezent sunt musulmani şi, cu excepţia unuia ce pare să fi venit cu valul de imigranţi din Siria, au cetăţenie belgiană sau franceză.