17:52:16 19.04.2024
Stiri

Traficul rutier din centrul capitalei va fi FLUIDIZAT pe 19 noiembrie. Primăria promite să deblocheze str. Vasile Alecsandri

Social 12.11.2015 16:53 Vizualizări1428 Autor: Victoria Bortă
Traficul rutier din centrul capitalei va fi FLUIDIZAT pe 19 noiembrie. Primăria promite să deblocheze str. Vasile Alecsandri chisinau.md


Lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere pe şantierul din strada Vasile Alecsandri, în perimetrul bd. Ștefan cel Mare și Sfânt - str. București, se desfăşoară conform calendarului stabilit, informează Primăria municipiului Chișinău, iar pe 19 noiembrie strada va fi deschisă circulației.

Până în prezent, pe acest segment de stradă au fost realizate lucrări de demontare şi montare a bordurilor pentru carosabil, de renovare a iluminatului stradal și așternere a stratului de binder.

Lucrările de aplicare a stratului de uzură sunt planificate pentru anul viitor, când condițiile climaterice vor permite acest lucru.

Pe acest tronson de stradă, traficul rutier va fi suspendat până pe 19 noiembrie curent, iar conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Amintim că lucrările de reconstrucţie a străzii Vasile Alecsandri au demarat la finele lunii februarie curent şi fac parte din cadrul Proiectului „Chişinău - Drumuri Urbane”, implementat de Primăria municipiului Chişinău cu suportul financiar din partea Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, Fondul Special de Energie Verde al BERD şi Banca Europeană de Investiţii.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md