Tinerii Moldovei îi duc lumină președintelui Timofti

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

La Chișinău se va cere din nou guvern comun pentru cele două state românești. Un flash-mob va avea loc în acest sens vineri, ora 20:00, cu pornire de la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt.

„Vom merge într-un marș spre reședința președintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti, purtând făclii. Vrem să îl scoatem pe domnul Timofti din beznă și să îi facem cunoștință cu cel mai bun premier pe care îl poate avea statul nostru”, a declarat Anatol Ursu, președintele Mișcării Civice Tinerii Moldovei.

Mai mulți reprezentanți ai societății civile din Republica Moldova au cerut la unison în ultima săptămână un singur guvern la Chișinău și la București. Duminica trecută, Ambasada României în Republica Moldova a primit sute de mesaje „Vrem guvern comun” din partea cetățenilor moldoveni la finalul unei manifestații stradale în cadrul căreia participanții și-au făcut cunoscută această doleanță în fața Ambasadei Germaniei și a Ambasadei SUA.

„Nu mai avem încredere în politicienii noștri. Nu mai vrem iar hoți la guvernare la Chișinău, așa cum am avut în ultimii 24 de ani. A venit timpul să spunem clar că singura soluție pentru statul eșuat Republica Moldova este unirea, inclusiv cea administrativă”, a declarat Constantin Codreanu, reprezentantul Blocului Unității Naționale.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...